Het laatste nieuws

14-12-2016

Ook blogster Iris wekt op!

Vandaag vertelt blogster Iris ter Haar in het kader van ‘Enschede wekt op’ wat duurzaamheid voor haar betekent.

“Ik ben Iris ter Haar (26) en onlangs afgestudeerd in positieve psychologie. “En heb je al een baan gevonden?” is een vraag die ik nu vaak krijg. Die droombaan heb ik gelukkig al! Zes jaar geleden begon ik met bloggen op ikbenirisniet.nl, toen zag ik het als een online dagboekje. Inmiddels is het uitgegroeid tot een veelgelezen blog waar ik schrijf over milieuvriendelijk leven op een positieve en laagdrempelige manier. Ik werk graag samen met duurzame merken en zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Het hoofddoel van mijn blog blijft anderen inspireren. Zelf zie ik groener leven als een leuke uitdaging. Ik kook graag vegetarisch, bedenk simpele manieren om ons huurhuis te isoleren, ben dol op tweedehands en ontdek graag eerlijke modemerken. Voor mij betekent groen doen dus niet dat ik hoef in te leveren, het maakt mijn leven juist leuker! Plus dat het ervoor zorgt dat ik zuiniger leef, wat als starter mooi meegenomen is.

Dit is dan ook wat ik met mijn blog probeer over te brengen; het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Laatst plaatste ik bijvoorbeeld een recept voor een vegetarisch stoofpotje op basis van paddestoelen en linzen. Zelfs de grootste kookkluns kan het maken. Zo hebben er op heel wat tafels in Nederland vegetarische stoofpotjes gestaan. Dat maakt mij blij want zelfs met één keer vaker vegetarisch eten in de week maak je al een verschil.”

Meer lezen? Kijk op www.ikbenirisniet.nl.

Deel dit bericht op:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin