Het laatste nieuws

06-03-2017

Duurzame pioniers gezocht!

 


Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Is het jouw droom om groter én duurzamer te wonen? Daar heeft Reimarkt een interessant antwooord op! Reimarkt ontwikkelde een Seizoenserre met een oppervlakte van 18M². Met dit product krijg je een royale tuinkamer die, afhankelijk van je woonsituatie, ervoor kan zorgen dat je energieverbruik omlaag gaat. De Seizoenserre is aanpasbaar aan de seizoenen, zodat jij er het hele jaar van kunt genieten.

De Seizoenserre is een product van Reimarkt, dé winkel voor duurzaam wonen. De gemeente Enschede zet zich samen met Reimarkt in voor duurzamere woningen en innovatieve concepten, zoals de Seizoenserre. Ben je geïnteresseerd in de Seizoenserre? Meld je dan aan als pionier. De eerste tien pioniers mogen de Seizoenserre tegen kostprijs laten bouwen. Als pionier doorloop je samen met Reimarkt het gehele traject en ga je op zoek naar de beste vorm voor jouw woning.

De Seizoenserre verhoogt het wooncomfort en kan het energieverbruik verlagen. Wil je je woning verder verduurzamen? Begin dan met de schil van je woning. Hiervoor heeft Reimarkt het START-pakket ontwikkeld met onder andere HR++ glas, vloer-, dak- en gevelisolatie. Het is ook mogelijk om van je huis een Nul-op-de-meter woning te maken. Hiermee maak je je woning energieneutraal. De gemeente Enschede stelt €8.000 beschikbaar voor de eerste drie pioniers op dit gebied.

Neem voor meer informatie contact op met Reimarkt Enschede. Bel 053-850 60 90 of stuur een e-mail naar enschede@reimarkt.nl. Je vindt de duurzame winkel aan de Boulevard 1945 20 in Enschede.