Het laatste nieuws

26-04-2017

Een volle zaal in wijkcentrum ’t Volbert!

Energietransitie tot en met de voordeur!

Dinsdagavond 25 april kwamen vele bewoners van de wijken Stokhorst, ’t Ribbelt en Laares bijeen in ’t Volbert om een ‘energiegesprek’ bij te wonen. Een initiatief van Enschede Wekt Op in samenwerking met enkele partners: Geas, Reimarkt, Rabobank, Enschede Energie en Duurzaam (t)huis Twente. Na een presentatie over duurzaamheidsmaatregelen, subsidieregelingen en bespaartips kregen huizenbezitters de ruimte om in contact te komen met de sprekers, voor extra informatie of om eventueel al een adviesgesprek te plannen. Aan alle aanwezigen, dank voor jullie enthousiasme en zegt het voort!

stokhorst

Vanwege de grote belanstelling wordt er een extra Energiegesprek gepland in ’t Volbert op 11 mei 19.30u