Het laatste nieuws

29-06-2017

Boekelo hoopt op een zonnige zomer

Woensdagavond 28 juni organiseeerde Enschede wekt op haar laatste Energiegesprek voor de zomer in een succesvolle reeks. Duurzaamheid ligt Boekelo aan het hart, de theaterzaal van café de Buren zat vol met nieuwsgierige huizenbezitters. De aanwezige partners mochten verschillende adviesgesprekken in hun agenda’s noteren. De meeste aandacht ging uit naar zonne-energie, hopelijk gaat Boekelo een opgewekte zomer tegemoet!

boekelo-28-juni-matthijs

Na de zomerstop zullen de Energiegesprekken, wellicht in een iets ander concept, weer worden opgepakt. Houdt Enschede wekt op in de gaten want misschien komen we in het najaar bij u in de buurt. Voor vragen, opmerkingen of bespaartips kunt u via mail altijd terecht: info@enschedewektop.local