Het laatste nieuws

13-06-2019

In gesprek over energie en het landelijk gebied

Op woensdagavond 8 mei vonden er in het stadhuis gesprekken plaats tussen vertegenwoordigers van inwoners, bedrijven en andere maatschappelijke organisaties over de ontwikkelingen in het landelijk gebied en energie. In vier sessies zijn belangen, zorgen en belemmeringen, maar ook mogelijkheden en kansen verkend  rondom de volgende thema’s:

  • Energie in de gebouwde omgeving
  • Landbouw in het landelijk gebied
  • Natuur, landschap en leefbaarheid in het landelijk   gebied
  • Bedrijven, dienstverlening en energie

De gemeente organiseerde deze bijeenkomst. De opbrengst van de avond zal worden gebruikt bij het opstellen van nieuw beleid over de onderwerpen ‘energie’ en ‘landelijk gebied’.

Van de bijeenkomst van 8 mei is een verslag gemaakt. Na afloop konden er nog hartekreten voor de gemeente worden achtergelaten. en ook die opmerkingen werden gebundeld in een verslag.  Beide verslagen kunt u hier raadplegen: