advies vragen

De 14 Twentse gemeenten hebben de krachten gebundeld om de verduurzaming van particuliere woningen in Twente te stimuleren. Dit heeft geleid tot de oprichting van de stichting Duurzaam (t)huis Twente. De stichting heeft als doel om huiseigenaren te helpen bij hun woonvragen en hen belangeloos van duurzaam advies te voorzien. Deze woonvragen hoeven niet alleen betrekking te hebben op duurzame aankopen. Ze kunnen ook gaan over wooncomfort, onderhoud, verbouwing of energiebesparing.

Wooncoaches; voor kosteloos en deskundig advies

De wooncoaches vormen het kloppende hart van Duurzaam (t)huis Twente. De meeste van hen zijn gepensioneerd en hebben veel kennis en ervaring op diverse gebieden. Ze zijn opgeleid door experts en worden voortduren professioneel ondersteund en begeleid door de organisatie. De wooncoaches wonen in de gemeenten waar ze actief zijn en weten precies wat er binnen deze gemeente speelt.
Doordat er goed contact is tussen Duurzaam (t)huis Twente en lokale overheden, weten de coaches alles van subsidiemogelijkheden, duurzaamheidsleningen en regelgeving.

Duurzaam (t)huis Twente is een stichting zonder winstoogmerk. De wooncoaches van DTT zijn vrijwilligers en krijgen een vrijwilligersvergoeding voor hun geleverde diensten.

Voor meer informatie kun je terecht op www.duurzaamthuistwente.nl. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 088-18 50 130.